Veelgestelde vragen

Is er iets niet duidelijk of heeft u nog een vraag? Mogelijk kunt u het antwoord hieronder reeds terugvinden. Is dat niet het geval, stuur ons dan zeker een mailtje.

Hoe groot zijn de foodtrucks?

Fingerfood Truck: 6 meter lang, 3,3 meter hoog en 2,5 meter breed Streefood Truck:  8,7 meter lang, 3 meter hoog, en 2,7 meter breed (uitgeklapt 4,4 meter breed) Bourgeois Caravans: beschikbaar in 3 formaten. 4,5 of 6 meter lang. De breedte (1,8 meter) en hoogte (2,4 meter) is voor alle drie hetzelfde.

Afhalen of leveren?

Al onze caravans wegen minder dan 750 kg en kunnen achter elke wagen vervoerd worden. Veel meer dan een rijbewijs B, een trekhaak en onze toestemming heb je niet nodig om hiermee de baan op te gaan. De Fingerfood Truck en de Streetfood Truck worden steeds geleverd en opgehaald. De uren (35 € per uur) en kilometers (0,25 € per km) worden achteraf berekend en aangerekend. Vaak is het interessanter dat de chauffeur ter plaatse blijft en de foodtruck na afloop mee naar huis neemt.

Wanneer afhalen?

Het afhalen van de caravans bij de Funky Food Factory in Kasterlee kan elke dag van de week tussen 9.30h en 10.00h. Uitzondering hierop zijn steeds mogelijk maar wel op aanvraag.

Wanneer leveren?

Een foodtruck of Bourgeois caravan leveren kan op elk gewenst ogenblik van de dag, 7 dagen op 7.

Wat met de waarborg?

Bij het bestellen van een foodtruck wordt steeds een waarborg van 500 Euro in rekening gebracht. Nadat we de foodtruck of caravan opnieuw in nette staat en zonder schade terug in ontvangst nemen, krijgt u de waarborg terugbetaald.

x

check the date

Helemaal vrijblijvend.

Dank je!
We antwoorden je zo snel mogelijk.
Oeps!
Het formulier is niet correct ingevuld.