referenties

Enkele referenties waar wij best trots op zijn!

Vlaanderen Vakantieland

Het grote publiek leerde onze Fingerfood Truck kennen toen deze in verschillende afleveringen van Vlaanderen Vakantieland zijn opwachting maakte. Onze truck baande zich een weg doorheen Vlaamse velden, waarna bekende chefs zoals Dominique Persoone en Kobe Desramaults handig gebruik maakten van de mobiele keuken om hun kunsten te etaleren. Een meer dan geslaagde samenwerking!

VRT

Na de samenwerking met het team van Vlaanderen Vakantieland parkeren we onze foodtrucks met de regelmaat van een klok aan de gebouwen van de VRT. Voor een feestje, of op locatie bij opnames. Hierbij werken we zowel met, als zonder catering.

Wens je een foodtruck met catering? Check dan zeker www.streetfoodfestival.be

Privé-feesten

De all-in optie waarbij we naast de foodtruck ook het culinaire luik voor onze rekening nemen blijft razend populair. Wel merken we dat hobbykoks, en ook verenigingen meer en meer gebruik maken van onze foodtrucks in een formule waarbij ze zelf voor de catering zorgen. Een blikvanger op je feest met eigen catering? Geen enkel probleem.

Catering

Ook traditionele cateringbedrijven zijn vaker op zoek zijn naar een foodtruck voor hun gastronomische uitspattingen. Met onze staat van dienst in de catering sector zijn wij hiervoor uiteraard de ideale partner. Een match made in heaven!